Maurieske

Training Egmond

11-01-2015: Atletiek: Egmond halve marathon: Egmond No Caption found Egmond loop en fiets event 2015


Tanktracks at Oirschotse HeideOp zondag 10 januari 2016 staan de kwart- en halve marathon van Egmond weer op het programma. Traditioneel organiseert Eindhoven Atletiek een gezellige busreis naar Egmond. Een aantal jaren geleden werd er, als voorbereiding op Egmond, ook een trainingsloop over de tankbanen van de Oirschotse Heide georganiseerd. Dat rondje tankbaan gaan we in ere herstellen. Op zondag 20 december vertrekken we om 09.30 uur vanaf Eetcafé De Mispelhoef aan de Oirschotsedijk voor deze pittige training. We zorgen er voor dat er verschillende afstanden op verschillende tempo’s gelopen kunnen worden.

bos01Maar we gaan meer doen! We gaan een vijftal trainingen verzorgen vanaf het Joe Mann paviljoen in Best. Van daaruit zijn een aantal leuke trainingslocaties te bereiken waar we heerlijk kunnen “oefenen” in het losse zand en op wat “duinachtig” terrein…… De bedoeling is om minimaal twee niveau groepen te maken, zodat we de trainingen kunnen afstemmen op het niveau van de deelnemers. Om een idee te krijgen hoe het er  tijdens zo’n bostraining aan toegaat kun je dit filmpje bekijken. Dit is een carnavalsbostraining in maart 2014. Er zijn ook nog beelden van een “normale” training enkele weken later.

Alle leden van Eindhoven Atletiek en iedereen die zich heeft aangemeld voor de busreis naar Egmond kan gratis deelnemen aan deze trainingen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar joop.broeders@eindhovenatletiek.nl 

 

De geplande trainingen op een rijtje:

Zaterdag 28 november 2015 Joe Mann Paviljoen 09.30 uur
Zaterdag 5 december 2015 Joe Mann Paviljoen 09.30 uur
Zaterdag 12 december 2015 Joe Mann Paviljoen 09.30 uur
Zondag 20 december 2015 Eetcafé De Mispelhoef 09.30 uur
Zaterdag 26 december 2015 Joe Mann Paviljoen 09.30 uur
Zaterdag 2 januari 2016 Joe Mann Paviljoen 09.30 uur

 

Let op!kerstboom

  • De “tankbaantraining” vanaf de Mispelhoef is op zondag, terwijl de Joe Mann trainingen allemaal op zaterdag zijn!
  • Aangezien er op 26 december (Tweede Kerstdag) trainers beschikbaar zijn, kan er gewoon getraind worden.   

 

joemann14

 

 

Adres Joe Mann Paviljoen

Joe Mann weg 4,  5681 PT Best

 

 

mispelhoef

 

 

Adres Eetcafé De Mispelhoef

Oirschotsedijk 9, 5651 GB Eindhoven

 

 

 

Tips / Ideeën

  • Als je met je loopmaatjes naar de training(en) wilt komen is het misschien makkelijk om te carpoolen vanaf de kantine van Eindhoven Atletiek.
  • Na afloop van de trainingen is het er zowel bij het Joe Mann Paviljoen als bij De Mispelhoef gelegenheid tot het nuttigen van een drankje. (Wel voor eigen rekening ….)