Maurieske

04-11-2017 Het bos in!

Iedere zaterdagochtend om 10 uur is er een Eindhoven Atletiek bostraining vanaf het Joe Mann Paviljoen in Best. Vandaag mocht ik, na een paar weken afwezigheid, samen met collega trainer Twan deze bostraining verzorgen. Het was weer genieten met een hoofdletter G. Wat is het bos toch mooi in de herfst en dan zeker bij de weersomstandigheden van vandaag! Na afloop bij de koffie konden we dan ook terugkijken op een heerlijke training. Eenmaal weer thuis was het te mooi weer om binnen te blijven. Daarom in plaats van verder te gaan met mijn “Jan van Haasteren Puzzelproject” de racefiets uit de schuur gehaald om ook nog even te genieten van een aantal fietskilometers. De eerste 35 kilometer waren inderdaad genieten, maar daarna sloeg het weer helaas om. Het begon met een licht buitje wat de pret niet mocht drukken. Alleen de laatste 5 kilometer waren minder prettig gezien het gestaag vallende hemelwater. Maar goed, de meeste kilometers waren genieten, laten we die laatste 5 maar snel vergeten……