Maurieske

02-11-2017 De schuld van Guus!

Donderdag avond is er altijd de baantraining bij Eindhoven Atletiek. Het was de afgelopen weken als trainer wat improviseren omdat de baan gerenoveerd werd ….. en nog steeds wordt. Er is het  een en ander mis gegaan waardoor we nu de hele winter op een asfalt baan moeten trainen. Maar goed, dat is nog altijd beter dan de intervaltraining afwerken op slecht verlichte fietspaden. Met een beetje mazzel hebben we in de lente weer een echte atletiekbaan ….. Laten we hopen dat we mazzel hebben …..
Vanavond een kleinere groep dan normaal. De schuldige daarvan was Guus! Guus? Welke Guus? Guus Meeuwis natuurlijk! Een groot deel van de trainingsgroep was naar de Effenaar waar Guus een optreden had. Met de overgebleven 17 lopers een rustige training afgewerkt met het oog op de naderende Valkenloop.