Maurieske

01-11-2017 Een herstart ……

Normaal gesproken begin je je goede voornemens op 1 januari, maar ik ga het voor de verandering eens anders doen, ik begin gewoon op 1 november. Mijn eerste goede voornemen is om mijn website weer eens wat nieuw leven in te blazen, gewoon regelmatig een kort verhaaltje schrijven. Beetje onzin uitkramen, wat slap ouwehoeren, etcetera enzovoort en ga zo maar door. Vandaag de maand dus begonnen met een vrije dag, simpelweg omdat woensdag mijn vrije dag is. Voor de middag (met heel veel plezier) even de mantelzorger uitgehangen en na de middag genoten van het prachtige weer. En waar kun je dat beter doen dan op de fiets? Mijn racemonster uit de schuur gehaald en een rondje Sint Oedenrode gereden. Hoop dat er komende maand nog meer gefietst kan worden, maar de eerste ruime 50 kilometer zitten alvast in de november pocket!