Maurieske

Het begin van 2016

2015_162015 was niet mijn jaar. Heb ook geen zin om er nog op terug te kijken. Gewoon lekker vooruitkijken en hopen dat 2016 een stuk beter zal zijn! Heb me voorgenomen om iedere zondag een weekoverzicht te produceren over met name mijn sportieve activiteiten van die week. Vandaag dus de eerste zondag van 2016, dus ook mijn eerste weekoverzicht. Nou ja, weekoverzicht ….. Omdat ik 2015 heb afgesloten was dit voor mij een kort weekje…..

Vrijdag 1 januari 2016

De eerste loopkilometers van 2016 heb ik in de benen zitten! Ben begonnen met een rustige 5 km net binnen het half uur te lopen. Ging prima! Mijn volgende opdracht was om twee keer een kilometer binnen de 5 minuten af te leggen. De eerste ging probleemloos! Ruim binnen de 5 minuten (4.49). Helaas had ik mijn kruit toen al verschoten, wat duidelijk bleek tijdens de tweede kilometer …. Kwam niet verder dan 5.08. Om er toch nog een positieve draai aan te geven, 4.49 en 5.08 is gemiddeld toch nog onder de 5 minuten!

Verder genoten van het pijltjes gooien van Jelle en Raymond! Ongelooflijk wat die presteerden. Beiden vanuit zowat kansloze positie toch nog een ommekeer teweeg brengen en als winnaar het darts podium in Alle Pally verlaten. Een prachtig voorbeeld van “Don’t give up!”

Zaterdag 2 januari 2016

reetjesDe eerste bostraining van het nieuwe jaar. De opkomst was wat minder dan normaal maar dat had alles te maken met de Nieuwjaarsloop door de Genneper Parken van een dag later. Maar met de aanwezige lopers een lekkere training afgewerkt. Naast de groep aan het werk te zetten heb ik (geslaagde) pogingen ondernomen om zelf ook een deel van de training mee te doen, in plaats van alleen maar te commanderen ….. Onderweg nog een paar reetjes gezien. Om duidelijk te maken om wat voor reetjes het ging maar even een foto er bij gegoogeld …

En dan in de avonduren weer kijken naar Jelle en Raymond. Helaas liep het een beetje anders dan een avond eerder want zowel Klaasen als van Barneveld werden van het dartbord geveegd door respectievelijk Gary Anderson en Adrian Lewis.

Zondag 3 januari 2016

GaryAEen drukke dag! Een ritje met de auto van 040 naar 030 en weer terug, een nieuwjaarsreceptie bij Eindhoven Atletiek en de wk darts finale tussen Anderson en Lewis. Hoe kom je dan in hemelsnaam aan genoeg beweging? Heel simpel. Te voet naar de nieuwjaarsreceptie en tijdens het darten op de RPM bike voor de televisie! De eerste 8 sets lekker mee gefietst, daarna een setje pauze en tenslotte nog 3 sets bezig geweest op mijn matje met wat oefeningen.