Maurieske

Tiki

Woensdag 21 oktober 2015

TikiHet is lang geleden dat ik een volledige looptraining heb afgewerkt, maar vandaag was het eindelijk weer eens zo! Onder leiding van trainster Anne bijna anderhalf uur heerlijk bezig geweest op de baan bij Eindhoven Atletiek. We waren echter niet de enige lopers op de baan. Er liepen ook nog twee “echte atleten” rond, die met een lui ogende trainer aan de rand van de baan (stond met zijn handen in zijn zakken een beetje onge├»nteresseerd rond te kijken) hun rondjes draaiden. Het mannetje wat heel hard rond liep was voor mij een onbekende, maar het vrouwtje had wel een heel bekend gezicht. En ineens wist ik het, had haar afgelopen zondag gezien tijdens de live uitzending van Marathon Amsterdam. Het was Olympisch Marathon kampioene van 2012 Tiki Gelana.

Maar even terug naar mijn eigen presteren. Het ging prima en ik had na afloop een zeer voldaan gevoel. De rest van de dag voor een paar boodschappen de auto laten staan en de fiets gepakt! Ben goed bezig al zeg ik het zelf ….. Nu alleen volhouden!