Maurieske

Weegschaal

Dinsdag 20 oktober 2015

weegschaal2Toen ik in de ochtend op de weegschaal ging staan schrok ik toch wel even. Het is niet de bedoeling dat het ding straks een getal met drie cijfers gaat weergeven. Dus werk aan de winkel, het roer moet om! Maar hoe doe je dat als je nog steeds niet 100% fit bent? In ieder geval ga ik proberen om dagelijks minimaal ruim een uur te bewegen. Vandaag heb ik dat gedaan door een stuk te gaan wandelen. Ruim anderhalf uur heb ik rondgelopen en ondertussen ook nog wat kleine boodschappen gedaan. Gewoon dus vaker de auto laten staan en de benenwagen pakken. In de avonduren meteen maar de daad bij het woord gevoegd …. Te voet op en neer naar de kantine van Eindhoven Atletiek, om daar met mijn loopmaatjes, die wel hadden meegedaan aan de training, een bakkie koffie te drinken. Die voetreis naar EA is goed bevallen, dus dat ga ik meer doen …..

Tagged on: ,