Maurieske

Marathondag

Zondag 11 oktober 2015

MauriceAniekMarathondag in 040. Op tijd in het centrum aanwezig om even bij de start van de marathon te gaan kijken en wat clubgenoten aan te moedigen en sterkte te wensen voor de tocht van ruim 42 kilometer. Daarna op zoek naar mijn loopmaatje voor vandaag. Het was even zoeken maar ruim voor de start van de kidsrun had ik Aniek gevonden. Ik zou samen met deze pittige dame de 1,5 kilometer gaan lopen. En dat ging prima! Zonder een meter te wandelen legde ze lachend het parcours af. Ze vond het geweldig! Net na de finish, met de medaille om haar nek, zei ze: “Ik wil nog een rondje ….”

Na de geslaagde kidsrun mijn supporters pet weer opgezet en op diverse plaatsen langs het parcours vele clubgenoten en bekenden aangemoedigd tijdens hun halve marathon. Het was, mede gezien het prima weer, leuk om langs de kant te staan. Maar volgend jaar hoop ik toch wel weer mee te lopen ….

Tagged on: ,