Maurieske

Steekvlieg

Woensdag 12 augustus 2015

steekvliegMeestal kijk ik wel tevreden terug op mijn fietstochtjes, maar die vandaag was er eentje om snel te vergeten. Het liep (reed …) voor geen meter. Het was ontzettend benauwd, de wind stond verkeerd en ik had pap in mijn benen. Happend naar adem vloog er toen ook nog een of ander insect mijn ver openstaande mond binnen. Het gevolg was dat ik kotsend over mijn stuur hing ….. Toen ik weer enigszins bij mijn positieven was herhaalde het tafereel zich een kilometer of tien verder nogmaals. Wederom slaagde ik er in om onvrijwillig een insect te consumeren. Gelukkig veroorzaakte deze iets minder ellende dan zijn voorganger. Toen ik ook nog door een steekvlieg te grazen werd genomen (waarschijnlijk een wraakactie omdat ik twee van zijn maatjes had verslonden) was mijn fiets zin compleet over. Heb er toen maar voor gekozen om weer richting huis te fietsen en zo de teller op 56 km te laten stoppen

Tagged on: ,