Maurieske

Rondje Well

Zondag 2 augustus 2015

Na een kort nachtje al voor negenen op de fiets voor een tochtje samen met Mariette en George. Het eerste doel was “Meneer van Eijk” in Oisterwijk. Na een 30 tal kilometers ben je natuurlijk al toe aan koffie met gebak. En zoals gewoonlijk smaakte het weer prima! Na een half uurtje heerlijk zitten waren we klaar voor deel twee van de tocht. Het doel was nu de Bergsche Maas waar we uiteindelijk, met ongeveer 70 kilometer op de teller, neerstreken op het terras van “’t Wellse Veerhuis“.terras-wellse-veerhuis1 Mooi uitzicht op de Maas en een prima locatie om de inwendige mens te versterken, heerlijke broodjes en een prima maaltijdsalade. Het volgende deel van de tocht was het volgen van de Maas totdat we bij Alem met de boot naar de overkant konden. Een prachtig traject met mooie uitzichten. Natuurlijk werd de boot gemist, maar wat extra rust kon natuurlijk geen kwaad. Vervolgens ging het richting laatste stop voor de finish. Dit werd “Schenkerij Vlagheide” in Eerde (Schijndel). Altijd een prima locatie om je nog even op te peppen voor de laatste kilometers naar huis. Bij thuiskomst bleek er toch weer bijna 144 kilometer op de teller te staan. Kortom wederom een heerlijk fietszondag!!

Hier nog even een link naar de gereden route: Rondje Well

Tagged on: , ,