Maurieske

Bostraining Eindhoven Atletiek

joemann

Zaterdag 1 augustus 2015

Wat vliegt de tijd toch weer voorbij! Na een hilarische afsluiting van de maand juli, vandaag al weer de eerste dag van augustus. En aangezien het een zaterdag betreft, stond ik om 10 uur bij het Joe Mann Paviljoen van waaruit de Eindhoven Atletiek bostraining vertrok. De opkomst was wat minder dan normaal, maar ondanks de vakantietijd gingen we, onder leiding van trainer Hans, toch met een aardig groepje op pad. Dat pad voerde ons naar de fietsbrug over de A50. Dus eerst een kilometer of drie heel rustig inlopen, waarna diverse keren de fietsbrug “bestormd” moest worden. Na een aantal keren omhoog te zijn geweest begonnen de benen toch aardig vol te lopen. Gelukkig was het toen tijd om weer koers te zetten richting de koffie bij het paviljoen. Uiteindelijk had ik toch een kleine 13 kilometer op de teller staan. Met een tevreden gevoel was het daarna goed toeven op het terras!

Tagged on: ,