Maurieske

De fietsmaand april

De fietsmaand april zit er ook weer op. Net als in de maand maart wederom net iets meer dan 1000 kilometer afgelegd. Maar wat begon de maand moeizaam! De eerste week zeggen en schrijven 1 tochtje van 78 kilometer. De oorzaak van de fiets inactiviteit was de hard toeslaande hooikoorts. Met rood doorlopen ogen, hoestend, proestend en niesend op de fiets is geen pretje. Gelukkig namen verder in de maand de hooikoortsklachten af en de kilometers toe. Uiteindelijk werd de magische grens van 1000 kilometer toch nog bereikt. Op een van mijn laatste ritjes in april heb ik mijn video camera eens op mijn stuur gemonteerd en dat leverde onderstaande beelden op

Een overzicht van de ritjes in april kun je hier bekijken.
Kortom het was weer een prima maand met heerlijke fietskilometers. Echter het sportieve hoogtepunt van deze maand was geen fietstochtje, maar de Army Urban Run ………