Maurieske

De fietsmaand maart

str01Wat ben ik blij dat de maand maart een prima fietsmaand is geworden. Zo aan het eind van de maand kon ik warempel mijn maandtotaal nog boven de 1000 kilometer tillen. Aangezien de loopmotivatie nog steeds ver te zoeken is, met uitzondering van het verzorgen van de Start to Run en andere trainingen, kan ik niet zeggen dat ik deze maand heb stilgezeten. Nu zat het weer deze maand ook geweldig mee. Slechts 1 keer heb ik wat last gehad van een spatje regen, maar voor de rest was het droog. Wel zeer regelmatig “last” van een stevige wind, maar daar wordt je sterk van! Op mijn vrije woensdagochtend om 8 uur op de fiets klimmen is ook prima bevallen, dat gaan we er proberen in te houden. Verder natuurlijk de tochtjes in het weekend. Avondritjes zaten er de afgelopen maand nog niet in, maar nu de klok een uur vooruit is gezet zullen die de komende maand ook zeker aan bod komen. En ik kan af en toe eens wat uurtjes vrij nemen als het weer daar aanleiding toe geeft. Donderdag 20 maart was daar een mooi voorbeeld van. Voor de middag gewerkt en na de middag mijn eerste 100+ tochtje van dit jaar gemaakt.  fietsenmaart2De tweede 100+ (het waren er 129) dateert van gisteren. In Venlo deden een aantal Eindhoven Atletiek clubgenoten mee aan de Venloop. Samen met Marjan en Henk ben ik daar naar toe gefietst om onze hardlopende vriendjes en vriendinnetjes aan te moedigen. Onderweg vanzelfsprekend genoten van heerlijke Limburgse vlaai! Laat de maand april maar komen en laten we hopen dat het een maand met mooi fietsweer gaat worden!