Maurieske

De eerste 100+

karpencross01Het is even stil geweest op mijn blog, maar nu dan even een “schrijfseltje” om dat goed te maken. Over mijn hardloopactiviteiten valt weinig te melden. Hoewel ….. ik heb in februari de kwart marathon van Eersel gelopen en ondanks mijn gebrek aan motivatie en de daarmee samengaande beperkte trainingsarbeid ging dat niet eens zo onaardig. Verder heb ik op 23 februari enorm genoten van een “weblogloopje” in Uden. Nou ja, weblogloopje, vroeger waren het een aantal webloggers die samen een stukkie gingen lopen, maar nu zijn het mensen die elkaar via facebook, twitter en allerlei andere varianten van social media hebben gevonden. Nu heb ik zelf niet meegelopen, maar als begeleider op de fiets had ik voldoende tijd om wat foto’s te maken en een filmpje in elkaar te draaien. Verder ook nog een keer tijdens een Eindhoven Atletiek bostraining met een filmcamera aan de slag geweest, wat resulteerde in een aardig filmpje. Op 9 maart was er de Karpencross, waar ik aan de oevers van de Dommel wat plaatjes heb geschoten. En dat was het wel zo’n beetje op hardloopgebied. O ja, natuurlijk heb ik zo af en toe eens een training verzorgd en hebben we er ondertussen al weer twee weken opzitten met een nieuwe Start to Run groep.

Gelukkig kon ik in het eerste deel van de maand mijn sportieve energie kwijt op de racefiets. Gisterenmiddag was het te mooi weer om niet te gaan fietsen. Heb daarom een middagje vrij genomen en een paar uurtjes later was de eerste 100+ fietstocht van dit jaar een feit. Het was er wel eentje die ik vandaag nog in mijn benen voelde, want bij (wind)vlagen was het een pittig tochtje! Voordat ik aan de etappe van gisteren begon had ik al wat kilometertjes gemaakt in de maand maart, want om zomaar uit het niets ruim 100 kilometer weg te trappen is niet zo verstandig. (Mijn maandtotaal staat nu op ruim 600). Met nog twee weekends te gaan moet het toch richting de 1000 kunnen gaan …….