Maurieske

7 op een rij

IMG_6733 (427x640)Het jaar 2013 zit er bijna op en ik kan zeggen dat ik regelmatig lekker gefietst heb! Bijna 8000 kilometer heb ik op mijn tweewielers doorgebracht. Het loopjaar 2013 was net zoals zijn twee voorgangers kwalitatief en kwantitatief geen best jaar. De hardloopteller is dit jaar net boven de 500 kilometer blijven steken. En van die 500 kilometer heb ik er de laatste zeven dagen ruim 50 gelopen. Inderdaad, 2013 heb ik afgesloten met 7 op een rij. Korte trainingen afgewisseld met een paar leuke gezellige hardloopevenementjes. Op eerste kerstdag de eerste loopactiviteit. Even naar buiten een stukkie hardlopen ter compensatie van het vreten op aard. Tweede kerstdag naar Vught voor de Kangoeroeloop. Hier heb ik mijn langste afstand van het jaar 2013 gelopen, maar liefst 12 kilometer werden probleemloos (lees pijnloos) afgelegd. Derde kerstdag een korte pittige baantraining (10×200) en vierde kerstdag rustig meegedaan aan de zaterdagochtendtraining bij de Karpendonkse Plas. Dan afgelopen zondag drie rondjes meegedraafd tijdens de altijd gezellige Auwjaorscross in Oirschot en gisteren een keer rustig meegedaan bij de maandagavondgroep. Tot slot vandaag het loopjaar afgesloten met een 10 kilometer in Hilvarenbeek.

20141Bovenstaande had ik al geschreven na de maandagavondtraining. Vanmorgen zag ik de laatste trede van de trap over het hoofd waardoor ik wat ongelukkig op de begane grond terecht kwam. Het gevolg was een pijnlijke enkel. Toch naar Hilvarenbeek gegaan, maar ter plekke besloten om niet te starten. Ik had er rekening mee gehouden, dus mijn fotocamera ook maar meegenomen ….. Hier het resultaat. Om er voor te zorgen dat de titel van dit bericht toch nog gewoon klopt, zojuist heel rustig een rondje Karpendonk gelopen. Enkel hield zich redelijk, maar ik ben er trots op dat ik in Hilvarenbeek dit jaar toch nog een keer mijn verstand heb gebruikt …… Tot slot iedereen de beste wensen voor 2014!