Maurieske

Wat een week weer!

baanmistWat een week weer! Met de nadruk op weer …… Voor meteorologen was het volgens mij een topweek. Een zonnige maandag, een mistige dinsdag, een druilerige woensdag, een stormachtige donderdag en een winterse vrijdag. Voor mijzelf was het alles behalve een topweek. De naweeën van mijn verkoudheid waren het grootste deel van de week nog van invloed op mijn functioneren. Zo bleven mijn sportieve bezigheden beperkt tot wat wandelingen en gingen de andere sportieve aspiraties letterlijk en figuurlijk de mist in. Maar zoals het er nu naar uitziet kan ik morgen de loop training hervatten. Dit doe ik dan met mijn Eindhoven Atletiek maatjes in de bossen bij het Joe Mann Paviljoen. Ook zondag wil ik een half uurtje gaan hardlopen en het plan is om dit tijdens een crossje te gaan doen. Ik weet alleen nog niet welke? Ga ik naar Reusel voor de 45e L’Avant Sylvestrecross of ga ik mijn geluk beproeven in Deurne bij de 30e Nooyen Zandboscross ? Vanaf volgende week ga ik dan meer weer een nieuwe poging ondernemen om wat fanatieker en gerichter te trainen met het oog op een “snelle” 10 kilometer in het komende voorjaar (eind maart/begin april).

top2000O ja,net zoals heel veel andere Hollanders heb ook ik een lijstje voor de top 2000 ingestuurd. Hier heb ik alles op een (alfabetisch) rijtje staan.