Maurieske

Verloren weekend

afzientvn Het bijna afgelopen weekend kan ik als verloren beschouwen! Ik had het me namelijk heel anders voorgesteld. Afgelopen donderdag zag ik de bui al een beetje hangen. Nee het heeft niets met voetballen te maken ….. Donderdag produceerde ik al de ene na de andere niesbui en liep het snot in straaltjes mijn toch al enorme neus uit! Toevallig was ik bij een collega op bezoek die imker bleek te zijn. Daar werd me verzekerd dat honing goed was tegen verkoudheid. Nu heb ik altijd volgehouden dat ik honing vies vond. Maar ja, een oud Hollands spreekwoord zegt: “Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet”. Na wat aandringen ben ik dan ook aan de honing gegaan …… en eerlijk gezegd, het is niet eens vies! Op dit moment zit er in mijn Hoegaarden glas thee met honing. Maar goed, na de geslaagde 10 kilometer bij “’t is voor niks” vorig weekend, heb ik maandag op mijn gemakkie een stukkie uitgelopen, dinsdag een groep Start to Run lopers op sleeptouw genomen en woensdag de training van collega An overgenomen. Tot zover was er nog niks aan de hand. Donderdag begon de ellende dus, zoals al eerder in dit nietszeggende bericht vermeld, met de ene niesbui na de andere en een enorme toename van de snotproductie. Donderdagavond tijdens de looptraining gaven mijn benen signalen af dat ze niet blij met me waren. Ze voelde aan als betonblokken…. maar ja, ik moest en zou lopen. (Ennuhhh, ik ben niet eigenwijs!). hatsjieVrijdagochtend moest er gewoon gewerkt worden, ik kon moeilijk een al eens uitgestelde software update wederom gaan uitstellen. Vergezeld van mijn pot honing heb ik het volgehouden totdat het sein “Update geslaagd!” kwam. Vervolgens in mijn auto gestapt en thuis zielig op de bank onder een dekentje gaan liggen met het Hoegaarden glas op tafel! Ook de zaterdag heb ik voor het grootste deel bankzaken gedaan. Twee keer een korte onderbreking voor een bakkie thee bij Eindhoven Atletiek en een champignonsoepje bij mijn ouders. En ook vandaag is mijn bank bijna de gehele dag gevuld geweest. Alleen vanmorgen toch even wat foto’s gemaakt bij de Mispelhoefloop. Ik weet niet hoe het komt, maar volgens mij was mijn camera ook een beetje van slag. Ik was namelijk niet tevreden over het resultaat ……. Nu maar hopen dat ik weer snel opknap want ik begon warempel het hardlopen weer leuk te vinden! Als het ff kan volgend weekend crossen in Reusel