Maurieske

Drukke week

Glow 2013Wat een drukke week!!! Werken, trainen en training geven. Allemaal heel erg leuk. Maar de drukte op de weg deze week was minder leuk. Op de heenweg naar mijn werk nergens last van, maar de terugweg van Tilburg naar Eindhoven was in 75% van de ritten een drama! Gelukkig ben ik op woensdag vrij en bleven de files me die dag bespaard. Ze waren er wel want dat hoorde ik op de radio. Op de laatste werkdag van de week ben ik maar wat vroeger naar Eindhoven vertrokken! En wat denk je …… inderdaad …… geen file! Gelukkig maar want 3 van de 4 dagen aansluiten in een lange rij was meer dan genoeg. Heb zo’n donkerbruin vermoeden dat de verkeersdrukte iets te maken had met Glow . Ben benieuwd hoe het volgende week is op de terugreis van 013 naar 040.

SpeedcrossZojuist even bij Run2Day geweest om de lange tight, die in het voorjaar na een valpartij teveel luchtgaten had gekregen om er mee door te lopen, te vervangen. Direct ook een paar trail schoenen aangeschaft, want ook in de schoenen die ik voor mijn bostrainingen en crossjes heb gebruikt zaten extra, niet originele, ventilatiegaten. Morgen lekker trainen bij Eindhoven Atletiek en zondag een stukje crossen tijdens de Witvencross in Veldhoven. Kan ik direct mijn Salomon Speedcross 3 uitproberen.