Maurieske

Medicine ball

medicinbalIk weet weer dat ik vandaag een stevige training achter de rug heb. Momenteel kraak ik van alle kanten en kan bijna niet meer op of neer van de spierpijn. Allereerst een uur en een kwartier alle hoeken van de atletiekbaan gezien. Oefeningen, intervallen en nog meer oefeningen. Dat ging op zich prima, en over het loopgedeelte was ik meer dan tevreden. Na afloop van de baansessie voor het eerst mee het krachthonk in geweest. Ook hier laat trainster An de oefeningen elkaar in een moordend tempo opvolgen. En 10 herhalingen is niet voldoende, het moeten er minstens 20 of 30 zijn. De bedoeling was een uur bezig te zijn, maar halverwege de kracht sessie vloeide bij mij de krachten totaal weg. Kon geen halter of medicinebal meer zien, laat staan optillen. Heb toen maar gekozen om het restant van het uur uit te fietsen op de hometrainer.┬áHet valt ook allemaal niet mee voor een oude, lichtelijk met overgewicht kampende, herintredende, ongetrainde hardloper. Dat moet beter de komende weken, en niet alleen op woensdag……. Ik ga proberen om thuis ook dagelijks iets aan core stability te doen, zodat ik in de toekomst zo’n krachtsessie op woensdagochtend bij de club ook tot een goed einde kan brengen! Kortom, werk aan de winkel!