Maurieske

Drukke vrije dag

route99Wat kun je het ontzettend druk hebben op je vrije dag! Heb vandaag letterlijk en figuurlijk de benen onder mijn kont vandaan gelopen, iets wat ik op een Thebe werkdag normaal gesproken niet doe, maar goed, dat heb je als je zittend werk doet…..   Route 99 volgen bij Albert Heijn, op bezoek bij pa en ma (en direct maar aanschuiven en genieten van moeders kookkunsten), op een drafje naar de kapper om daar een snel kapsel aan te laten meten. Nou ja, aanmeten …. het is allemaal 4 mm geworden ….. Maar de meeste tijd was ik vandaag kwijt aan trainen en de hond uitlaten. Vanmorgen een heerlijke baantraining bij Eindhoven Atletiek. Trainster An heeft er wederom voor gezorgd dat ik na de training moe maar voldaan op mijn fiets klom. Morgenavond mag ik weer training geven en ik denk dat ik gewoon de training van An kopieer!  De verdere planning op hardloopgebied is een bostraining op zaterdag en de Valkenloop op zondag. In Valkenswaard zal ik niet starten op de halve marathon, niet op de 12 kilometer en ook niet op de 7 kilometer. Ga er naar toe om wat foto’s te maken!

puck04Behalve hardlopen vandaag ook een stevige Joe Mann boswandeling gemaakt. Niet alleen, maar samen met mijn kleine witte vriend. Tenminste toen we het bos ingingen was hij nog wit. Aangezien mijn onfortuinlijke schoonzus met haar enkel in het gips zit fungeer ik af en toe als hondenuitlaatservice om die kleine viervoeter toch nog eens verder dan een blokje om te laten lopen. Ik heb er van genoten, maar die witte ( uuhhhh voorheen witte) tornado ook!