Maurieske

No-Limits Cross

herfstVandaag het begin van het cross seizoen, dus had ik de No-Limits najaarscross in Bladel op de agenda gezet. Maar als je op uitslagen.nl naar mijn naam gaat zoeken zul je die niet vinden. De reden is heel simpel, ik ben niet in Bladel geweest…… Heb ik dan helemaal niet gelopen dit weekend? Jawel hoor! Zaterdagochtend de 10 uur training bij Eindhoven Atletiek meegepikt. Heb er echter wel de kantjes vanaf gelopen. De groep was veel te groot voor de smalle soppige paden waar we overheen werden gejaagd. Mijn zin ging dan ook snel over en heb de training niet afgemaakt. Ben met een geblesseerde loper eerder teruggegaan naar de kantine. Na de training besloten om op zondag niet naar Bladel te gaan, maar met een aantal loopmaatjes de bossen bij het Joe Mann Paviljoen op te zoeken. Men ging daar 1 of meerdere keren het 6,7 kilometer parcours heel rustig lopen. Aan dat lange saaie gesjok doe ik echter niet meer mee want dat heeft geen enkel nut voor mijn voorgenomen doel. Mijn training bestond er uit om kilometer 3, kilometer 5 en kilometer 7 onder de 5 minuten te lopen. Na zo’n “snelle” kilometer even omdraaien om mijn loopmaatjes weer op te zoeken en dan op naar de volgende versnelling. Na afloop was ik zeer tevreden met het resultaat. Het is even wennen die korte pittige trainingen, maar ik begin er zowaar plezier in te krijgen!