Maurieske

04-03-2018 Jan van Hooff

Net zoals gisteren liep ook vandaag niet volgens plan. Wederom de fiets in de schuur laten staan en aan de wandel gegaan. De sneeuw smolt in een razend tempo en op de Markt in Eindhoven zag Jan van Hooff dat de terrasjes goed gevuld waren. Gisteren keek hij nog uit over een besneeuwde Markt. Wat kan dat weer snel veranderen! Ook het geplande retourtje Zeist in de middaguren ging niet door. Aangezien ik zelf momenteel hoest en proest als een zeehond leek het me niet verstandig om met een acute leukemie patiĆ«nt in een auto te gaan zitten. Mijn moedertje moet dus eventjes wachten op een bezoekje aan haar zus in het Utrechtse. Als ik minder lucht vervuilend ben plannen we een nieuw retourtje. Nu kon ik wel op de televisie een aantal wereldkampioenen gehuldigd zien worden. Prachtige schaatsprestatie van Jorien ter Mors! En wat te denken van het wielrennen, Kirsten Wild grossierde in regenboogtruien en Jeffrey Hoogland ging, met succes, tot het gaatje om ook zo’n trui te bemachtigen. Maar de sportprestatie waar ik het meest van genoot was de overwinning van Vitesse op dat clubje uit onze hoofdstad.