Maurieske

03-03-2018 Fruittuin

Ik was er gisteren al bang voor, maar de eerste Velosooftocht van het nieuwe seizoen werd vanwege de besneeuwde wegen afgelast. Op 17 maart staat deze tocht nu opnieuw op de agenda. Afhankelijk van het weer wagen we dan een nieuwe poging. Ik hoop wel dat ik voor die tijd al wat buiten kilometers op mijn racefiets heb gemaakt. In plaats van fietsen zijn we met een aantal fietsmaatjes aan de wandel gegaan. Een heerlijk stuk gelopen en even koffie gedronken bij de Philips Fruittuin. Ben daar al heel vaak voorbij gelopen/gefietst maar nog nooit naar binnen geweest. Dat gaat de komende tijd veranderen want de koffie smaakt er prima en als het terrasweer is kun je daar volgens mij heerlijk buiten zitten. Na afloop van de wandeling was er ook nog overheerlijke erwtensoep. Kortom een heerlijke winterse dag!